icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
22 november 2014 22:04
3

En paus eller en test

Jag har bestämt mig att under en tid inte bry mig om att registrera maten. Jag känner att det kan vara bra att se hur jag klarar av detta utan att hela tiden ha koll på kaloriintaget. Jag kommer att väga mig en gång i veckan för att se efter så det inte blir så att jag börjar gå upp i vikt. Det blir intressant att se hur jag klarar det.

Gillar

Kommentarer

 • 23 nov 2014 09:41
  paloma

  Jag räknade och skrev upp allt när jag började att följa 5:2 men när jag hade ca 5 kg kvar slutade jag räknar,  det funkade över förväntan och det funkar jättebra fortfarande. 

 • 23 nov 2014 11:17

  Vad bra Paloma att du talar om det för mig. Då känner jag mig mer säker på Att det ska fingera för mig också. Jag kör på endast kaloriräkning. Det känns som jag under de här månaderna då jag skrivit upp allt har lärt mig mycket om vad jag behöver äta så jag tror att jag ska fixa det. 

 • 23 nov 2014 11:46
  paloma

  Det tror jag också att du fixar, jag upplever att jag tar mindre portioner nu innan åt jag upp allt jag la på tallriken även om jag var mätt bara för att det skulle passa ihop med kalorierna.

Logga in för att skriva en kommentar.