icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
18 maj 2015 23:02
1

En helt enkel underbar helg har jag haft

Jag har under helgen varit hos min dotter och mina 2 barnbarn. Den äldre av flickorna fyller 2 år imorgon så jag har firat henne i helg. Jag har verkligen fått göra så mycket roligt tillsammans med henne och även med hennes lillasyster. Det känns så skönt att bara kunna njuta av allt som är så spännande av sånt som man själv aldrig ens skulle märka. Buskar vid en lekplats blir otroligt spännande att gå in och ut i. En snöhög blir ett stort berg som ska bestigas. Livet är verkligen fullt av underbara upplevelser. Det är av de små som vi kan lära oss mindfulnes.

För lillasyster är det mest intressanta att upptäcka sina egna fötter och träna på att vända sig. Göra spännande ljud med sin lilla mun.

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

  • 19 maj 2015 11:39
    utter

    Härligt! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.