icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
20 november 2014 01:18
4

Du har gått ihop dig också

Idag när jag kom till jobbet var det en arbetskamrat som frågade mig om hur mycket jag gått ner nu. Jag sa att det är 22 kg sen i slutet på mars. Då var det en annan arbetskamrat som sa att du har även gått ihop dig. Du har inga fettvalkar utan du har blivit så smal. Tack, vad roligt att du säger det för det är just det jag är mest glad över.

Det kändes så roligt att de sa det till mig. När jag tittade på mig efter jag hade tränat idag var det precis som om jag också såg det idag. Jag kände mig så fin.

Gillar

Kommentarer

 • 20 nov 2014 21:00
  chicha

  Vad kul att även dina arbetskamrater kan se din förändring, och berömma dig för det. Grattis! laugh

 • 20 nov 2014 07:09

  Härlig läsning! Och stort grattis till dig.

 • 20 nov 2014 09:01
  Tita

  Härligt för dig det sporrar att jobba vidare och framför allt hålla sig då man når målet!

 • 20 nov 2014 10:29

  Tack LCHFtjej ochTita!

Logga in för att skriva en kommentar.