icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
29 september 2015 22:19
2

Det går så lätt

Utan att jag tänkte på det så hade jag gått med stavar i strax över 3 timmar. Det har blivit så intressant att vara ute och promenera i skogen. Jag njuter i fulla drag. Det lustiga är att jag som tidigare började tycka det var tråkigt att promenera har nu börjat se fram emot mina skogspromenader. Jag tycker det finns så otroligt mycket att njuta av samtidigt som jag kan utföra en lätt motion som jag tycker Stavgång är.

Gillar

Kommentarer

  • 30 sep 2015 08:56
    Tita

    Just nu är skogen som vackrast med alla färger och djur som förbereder sig för vintern. Fortsätt och njut!yes

  • 30 sep 2015 21:13

    Tack Tita! Det ska jag.

Logga in för att skriva en kommentar.