icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
30 maj 2016 09:48
2

Det blev mindre träning än vanligt förra veckan

Jag fick oväntat besvär i magen på grund av en kycklingpasta jag åt i torsdags. Jag hade planerat att träna efter jobbet men på grund av den värk jag hade i magen och det illamående som detta ställde till med så lät jag bli att träna. Natten mellan torsdag och fredag var en pina. Fredag gick mest åt att komma igen när smärtan och illamående väl hade lättat. Lördag och söndag gick jag och promenerade långa promenader för att på det sättet få magen att må bättre. Det är egentligen inte förrän idag som magen börjar kännas som vanligt. Trots att det blev mindre konditionsträning än vanligt. Det blev 26 minuter mindre än jag har planerat att minst konditionsträna i veckan. Jag hade då konditionstränat 124 minuter. Mitt veckomål är 150 minuters konditionsträning i veckan. Det tycker jag ändå är ett acceptabelt veckoresultat. Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

  • 30 maj 2016 10:25
    gasten

    Skönt att du mår bättre nu !

  • 30 maj 2016 10:28
    Tack Gasten!

Logga in för att skriva en kommentar.