icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
30 mars 2017 08:27
2

Det behövs inte mycket för att komma ur spår

Det hände en sak här i kommunen som gjorde att jag skämdes. Detta gjorde att jag under en kort period började överäta. Naturligtvis har det satt spår i min kropp. Tur nog kom jag på ett sätt att kunna häva denna känslan. Jag skrev av mig i den grupp jag är med här i matdagboken. Nu känner jag att jag återigen har kontroll på mitt ätande. Det var verkligen tur att jag hittade ett sätt att bryta den onda cirkel. Detta visar att jag har lärt mig något under de 3 år jag varit med här. Det är på dagen 3 år idag.

Kram Margitta! 

Gillar

Kommentarer

  • 30 mar 2017 08:43
    Bella50

    Skönt att du hittade vägen 👍

  • 30 mar 2017 08:44

    Tack Bella50!

Logga in för att skriva en kommentar.