icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
8 september 2015 16:18
3

Det är roligt att fylla i matdagbok

Jag började den 1 september att fylla i matdagbok igen efter ett långt uppehåll. Det märkliga är att jag tycker det är roligt. Jag tycker om att kolla in staplarna för de olika vitaminerna och mineralerna. Jag tycker det är roligt att försöka se till att jag äter så sunt som möjligt. Jag kom ihåg att jag tyckte jag lärde mig så mycket då jag fyllde i matdagboken tidigare. Nu kam jag tycka att det blir som en aha- upplevelse när jag fyller i vad jag har ätit. Jag kommer ihåg från då jag tidigare fyllde i vad olika livsmedel innehåller. Jag har tydligen lärt mig något.

En del intressanta ändringar ser jag att jag kan göra nu också för att jag ska kunna nå mitt mål att äta en så näringsriktig kost jag kan. Näringsriktig i den aspekten att jag ska få i mig så mycket som möjligt av de olika vitaminerna och mineralerna.

 

Gillar

Kommentarer

 • 8 september 2015 18:13
  aregnisw

  javisst är det roligt jag fyller i den varje dag för jag måste ha koll annars är det lätt hänt man överäter eller äter helt fel yes

 • 8 september 2015 20:27
  Tita

  Du är bra igång med alla delar nu igen!

  Bra och pepp!

 • 8 september 2015 22:17
  ImmaAmmi

  Jag tycker också att den här sortens statistik är kul, för det känns verkligen som att jag får ut något bra av den! Lär mig alltid någonting nytt! Pepp!yeslaugh

Logga in för att skriva en kommentar.