icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
3 april 2016 15:20

Den här veckan satsar jag på att trampa crosstraining

Jag hade ont i ryggen i förgår. Jag har ett diskbråck som under den senaste tiden varit besvärsfri. Tyvärr var det en av mina arbetsuppgifter som gjorde att jag fick besvär igen. Jag trampade crosstraining efter jobbet och ryggen kändes bra.

Igår var jag och pimplade. Vi åkte ut på isen med skoter. Att åka skoter visade sig vara jobbigt för min rygg. Jag hade ont i igår igen. 

Min tanke är att den här veckan behöver jag stärka min rygg med hjälp av crosstraining. Så det är det jag kommer att göra.

Kram Margitta!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.