icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
24 augusti 2014 21:40

De är så spännande

Nu är jag mer intresserad över att jag får i mig så mycket av de mineraler och vitaminer som finns i staplarna här. Jag håller på att testa olika livsmedel för att komma fram till vad som är den mest.balanserade kosten. Jag tycker det är jättespännande. Idag köpte jag torkad frukt för att få i mig dagsbehovet av kalium och mycket riktigt så hade jag fått i mig det. Det är så roligt.  Idag har jag varit mer noga i att få i mig allt än att inte äta för mycket. Ok jag har även gjort ett hårt träningspass så jag har inte ätit för många kalorier men eftersom jag inte brukar räkna med motionskalorier så för mig har det blivit för många idag. Det roliga är att jag inte tycker det gör något nu när jag har lärt mig något nytt och hittat ett bra tilltugg då jag är på konferenser, seminarier och sammanträden. Det känns riktigt bra.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.