icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
11 maj 2019 17:22
2

Crosstraining

Idag efter jobbet trampade jag crosstraining 47 min. Jag tycker det är så härligt att trampa crosstraining direkt efter jobbet. Jag trampar i mina arbetskläder. Sen är det bara att slänga kläderna i tvätten och gå och duscha. Sätta på mina egna kläder. Därefter raka vägen hem. 

Jag har ofta gjort så här förut men nu var det längesen. Det är så skönt att ta ut sig ordentligt innan jag kommer hem. Då kan jag med gott samvete ta det lugnt. 

Hoppas ni alla har en bra helg. 

Kram Margitta! 

Gillar

Kommentarer

  • 11 maj 2019 17:47

    Bra jobbat!!

    Håller med dig helt! Ha en trevlig helg du också!

  • 12 maj 2019 09:15

    Bra jobbat! När jag bodde utomlands tränade jag ofta med crosstrainer och tyckte det var så kul! Sen flyttade jag hem och kom ifrån att gå på gym över huvud taget tyvärr. Jag har varit ibland och då testat crosstrainer men blir så rastlös och tror jag vet varför. Jag har insett att jag påverkas av hur crosstrainern är placerad. När jag bodde utomlands hade de crosstrainern på en central plats på gymmet med sikt utåt rummet och jag har i efterhand kommit på att jag blev förströdd genom att se allt som hände i gymmet samtidigt. Jag tränade uppåt en timme åt gången eller mer ibland. Här i Sverige har de haft alla crosstrainer placerad så man tittar rakt in i väggen. Plötsligt blir jag döless och orkar inte hålla på så länge trots att själva crosstrainer är kul. Det är så synd. Jag var inte medveten om att jag påverkas av miljön runt omkring men det känns på något vis lite obehagligt att inte veta vad som händer bakom ryggen och så har man inget att titta på. Sist jag var på gym sprang jag istället på löpband fast det inte är lika kul men därifrån såg jag gymmet. 

Logga in för att skriva en kommentar.