icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
24 september 2015 17:38
3

Crawlövning nästa badhusbesök

Det är riktigt spännande detta med att crawla. Idag har jag läst om crawlteknik och kan konstatera att jag tänkte helt rätt då jag testade att crawla igår. Det jag nu behöver göra är att träna mer på bensparken. Jag ska helt enkelt hålla mig i bassängkanten och träna på bensparken. När det gällde hur jag tog mig fram och tänkte om hur jag ska simma så gjorde jag helt rätt. Så jag kan tydligen simma crawl men är dålig på att få ihop samordningen mellan armrörelsen och benrörelsen. Jag tycker om att ha nya utmaningar så detta kommer att bli riktigt spännande.

 

Gillar

Kommentarer

 • 24 sep 2015 17:56
  Bella50

  Det vill jag oxå kunna 😧.. Lycka till 🌹👍

 • 24 sep 2015 19:34
  Rogann

  Jag skulle också vilja kunna det

 • 24 sep 2015 22:54

  Tack Bella50!

  det finns möjlighet att kunna lära sig att simma crawl i de flesta större kommuner såg jag när jag googlade på crawl. Ni kan kolla in hur det är i era kommuner Bella50 och Rogann.

Logga in för att skriva en kommentar.