icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
6 november 2015 17:55
3

crawl sammanlagt 250 meter

Idag simmade jag 40 längder på 25 meter varje längd. 10 av dessa längder crawlade jag. Jag tyckte det kändes riktigt bra. Jag har kommit underfund nu hur jag ska göra. Det är verkligen fantastiskt roligt. Jag avslutade med att använda badhuset roddmaskin 5 minuter. Det är också roligt att känna att jag orkar hålla på så länge. I bastun efteråt var en gammal bekant där. Det var verkligen roligt att få tillfälle att prata med henne. Vilket underbart fredagsnöje det är att vara på badhuset. Det är något jag gärna gör. Kram Margitta och jag önskar er alla en trevlig helg.

Gillar

Kommentarer

 • 7 november 2015 08:21
  Arrietty

  Inspirerande - tack! Jag kör med snorkel för att slippa bry mig om andningen och ibland känns det ok flera simtag men det är långt innan jag får ihop hela längder i sträck - så bra jobbat!

 • 7 november 2015 08:50
  Tita

  Bra gjort! yes

 • 7 november 2015 14:04
  Tack Arrietty och Tita!

Logga in för att skriva en kommentar.