icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
29 juli 2016 00:21
5

Choklad är verkligen inte alls gott

Det är underligt men jag tycker verkligen inte längre att choklad är gott. Idag tog jag en chokladbit som jag blev bjuden på. Jag har inte ätit choklad på länge och jag tyckte verkligen inte att denna chokladbit smakade gott. Dels tyckte jag den var alldeles för söt och dels så tycker jag att jag fick en icke önskvärd eftersmak i munnen. Det var som detta söta inte lämnade munnen förrän jag borstade tänderna ikväll. Jag har svårt att förstå att jag verkligen har tyckt att detta var gott förut. Jag kan inte annat säga än att jag verkligen känner mig glad över detta. Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 29 jul 2016 00:42
  Jättebra! Jag önskar jag tyckte detsamma men även om det går jättelång tid så älskar jag choklad och andra godsaker. Men jag har upplevt samma en gång med chokladpudding som jag blev bjuden på. Kändes som sätta tänderna i socker. Var en otrevlig upplevelse.
 • 29 jul 2016 07:27

  Dit har jag nog inte kommit än men jag brukar när jag äter choklad hålla mig till de mörka sorterna, dvs mer än 70 %. Just för att jag fortfarande uppskattar smaken av kakao så håller jag mig undan för en bit brukar inte räcka. 

 • 29 jul 2016 08:04
  Bella50

  Jag kunde inte bara ta en bit förr...men nu ( om jag gör det) räcker oftast en bit mörk choklad. Älskar glass och en "Magnum after dinner " är lagom på alla vis. 

   

 • 29 jul 2016 08:57
  Jessand

  Upplevt detta med marabou och paradischoklad ...men i övrigt tror jag nog inte att jag någonsin kommer tycka illa om riktigt fin choklad som ej är så toksöt som dessa...hade ju varit smidigt om det kunde bli så,  då choklad och bröd är mina stora laster här i livetsmiley

 • 29 jul 2016 11:16
  Det var en bit ljus choklad jag blev bjuden på. Jag tror inte reaktionen hade varit lika stark om det varit en bit mörk choklad.

Logga in för att skriva en kommentar.