icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
7 maj 2016 17:49

Blev inspirerad av att gå på tur på en fjälltopp i Norge

Jag har på ett sätt känt att det har varit mindre roligt än tidigare att träna. Jag har ändå försökt motivera mig själv på olika sätt. Det har gjort att jag ändå har tränat. Förra helgen var jag och hälsade på min son som bor i Norge. Han hade planerat att vi skulle gå på tur på ett lågfjäll. Det gjorde vi. Det var fruktansvärt brant och sista biten innan vi nåde toppen var rena rama bergsklättringen. Jag klarade denna strapats bra. Jag hade heller ingen träningsvärk efteråt. Jag tolkade detta som att jag nu har lyckas få en väldigt tränad kropp och en bra kondition. Nu när jag är hemma så känns det så otroligt roligt att träna igen. Jag kan inte låta bli att planera in någon typ av träning nästan varenda dag. Jag har sett att träningen ger resultat. Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.