icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
23 april 2014 03:32
4

Besviken

Jag tycker själv att jag har klarat Påsken väldigt bra men viktnedgången denna vecka var endast 0,7 kg mot det förväntade 1,3 kg. Det var 0,6 kg differens mot vad det har varit hittills varje vecka. Förmodligen har min uppskattning på de godis jag har ätit varit felaktigt och därför har jag nog ätit mer än vad jag har trott. Ok det är inte lätt när vi på mitt arbete får ett jättestort påskägg full med godis. Jag har ätit lite grann och det har tydligen gjort mer skadan än jag trodde. Så jag får väl svälja besvikelsen och se det på att jag trots allt har jag gått ner 0,7 kg. Jag har i alla fall varit mer återhållsam än jag brukar. I vanliga fall skulle jag ha vräkt i mig godis i mängd. Nu har jag visserligen ätit men verkligen inte vräkt i mig så hur som helst så har jag kunnat lägga band på mig. Såna här situationer är svåra för mig. Jag är egentligen en riktig godisråtta. Så jag får tänka att jag har lärt mig något. Det är svårt att uppskatta mängden godis som man äter. Då är det bättre att låta bli. Jag har mer och mer börjat tycka att godis inte är så gott egentligen. Det finns det som är godare. Exempelvis en fruktsallad. Det är det absolut godaste.

Kommentarer

 • 23 apr 2014 06:42
  -0,7 är väl inget att vara besviken över. Varje hekto neråt leder ju åt rätt håll. Var istället stolt över att du håller dina löften till din kropp och bli än mer stärkt i din tro på förbättring. Dessutom kan plötsliga svängar av vikten bero på exempelvis bunden vätska etc. Peppningar i klasar.
 • 23 apr 2014 06:20
  gittan52
  Och så är ju fruktsallad så mycket nyttigare och mer vitaminrik :) Personligen så tycker jag att 0,7 kg minus på en vecka är riktigt bra.
 • 23 apr 2014 07:39
  Tack för era kommentarer.! Det var precis det här jag behövde höra.
 • 23 apr 2014 11:56
  Det känns bara som att det är för tidigt för att ha nått toppen av viktberget. Det är därför jag inte tror på det. Däremot är jag medveten om att jag kan ha stoppat i mig mer än jag borde utan att vara medveten om hur mycket det egentligen har varit. Jag hoppas att det är så för jag vill inte att jag når min topp förrän jag kommit under 85 kg.

Logga in för att skriva en kommentar.