icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
2 oktober 2014 19:32
2

Barnbarn får mormor att förbruka kalorier

Idag har jag varit med mitt barnbarn hela dagen. Jag har varit igång hela dagen. Vi har gått runt och mitt barnbarn har sparkat en boll med mig hållande i handen. Hon har dragit runt på en vagn med mig gående bredvid sig. Hon har övat att gå i ojämn terräng i en stor sandlåda hållande mig i handen. Hon har provat att gå i för stora skor med mig hållande i ena handen. Jag har gått med henne i barnvagn medan hon har sovit. Hon har tränat att gå upp och ner för en trappa med mig hållande i ena handen.  Allt detta har gjort att jag under denna dag har förbrukat mer kcal än om jag skulle ha tränat i jobbets gym. Tänk vad jag skulle kunna motionera mycket flera gånger i veckan på detta roliga sätt om jag och min dotter hade bott i samma kommun.

Gillar

Kommentarer

  • 2 okt 2014 20:05
    ImmaAmmi

    Ja, det är sant. Barn är naturliga kaloriförbrukare och ser till att man håller igång, vare sig man vill eller inte...

    Tack för denna glada uppdatering! :)

  • 3 okt 2014 06:21

    Tack ImmaAmmi!

Logga in för att skriva en kommentar.