icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
8 augusti 2014 20:34

Balanserad kost

Jag tycker att det är så intressant att ta reda på hur jag ska äta för att få i mig alla de viktiga vitaminer och mineraler. Staplarna som jag kan se på matdagbokssidan ger mig en fingervisning av hur mitt näringsintag har varit under den dagen. Om det är något jag har ätit för lite av så tar jag reda på vad jag behöver äta för att kunna få i mig det. Det är så spännande.

just nu läser jag en bok som heter "den självläkande människan" av Sanna Ehdin. I den boken har jag läst om hur enzymer påverkar varandra. Hur viktig olika antioxidanter är för att kunna tillgodogöra sig mineraler. Mycket viktig information för mig som vill lära mig att äta rätt.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.