icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
31 augusti 2014 18:14
6

Balanserad kost

Jag tycker det är svårt att kunna äta enligt mitt kaloriintag och samtidigt kunna äta en balanserad kost. Det är ofta numera som det blir en aning för mycket om jag inte räknar in motionskalorierna jag har tagit under dagen. Jag vet att jag ska lyckas men just nu tycker jag det är svårt.

Kommentarer

 • 31 aug 2014 19:35

  Pepp pepp!

 • 31 aug 2014 19:35

  Pepp pepp!

 • 31 aug 2014 20:06
  lflickan

  Prova att höja ditt intag lite för att se om det gör det lättare. Blir du stressad av att inte få till det är det inte så bra.

 • 31 aug 2014 21:42

  Ja Chris48 jag har ätit lakrits i helg. Det jag har tittat på är hur jag hade klarat sv. mitt kaloriintag före jag åt lakritsen och jag hade spräckt mitt kaloriintag innan jag åt lakritsen som jag hade skrivit om i ett tidigare blogginlägg. Jag vet vad jag har ätit så mitt bekymmer är inte lakritsen för det var en test jag gjorde i helg men däremot att jag nu tycker det är svårt att hålla kaloriintaget då jag äter det jag ska.

  lfflickan det är kanske så jag måste göra. Atthelt enkelt öka mitt kaloriintag om det känns för svårt. Det är ett bra råd. Tack!

 • 31 aug 2014 22:43

  laga veg grytor? de mättar o är kcal snåla :)

  godnatt o pepp inför ny vecka! :)

 • 1 sep 2014 07:47

  Jag äter väldigt mycket vegetariskt men har upptäckt att det finns näringsämnen som är svårt att få tillräckligt av när man äter vegetariskt som exempelvis kalcium. Nu har jag fått rådet att äta oskadades sesamfrön som man blötlagt under natten till gröten. Det innehåller mycket kalcium. Jag äter även nötter och hjortron till gröten men det blir väldigt mycket kalorier. Så jag funderar på hur jag ska göra med detta. Fördelen med en sån frukostgröt är att det verkligen är mättande. Jag kommer säkert på en bra lösning snart.

Logga in för att skriva en kommentar.