icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
12 augusti 2016 14:09
8

Att simma känns som att flyga fram i vattnet

Jag älskar verkligen att simma. Idag var det ett ihållande regn och jag har en ledig dag. Jag bestämde mig för att det får bli simning idag. Något jag längtat efter att göra. Jag for till badhuset och simmade i 75 minuter. När jag nästan hade simmat i 60 minuter kändes det som jag flög fram i vattnet. Det var verkligen en helt underbar känsla. Medan jag for fram i vattnet så tänkte jag att det är just för att jag kan känna så här som jag tycker så mycket om att simma. Jag hade lust att simma mer än 2 km men bestämde mig för att det ändå är bäst att nöja mig med det. Jag vet att det ofta känns mycket i kroppen efteråt. Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 12 aug 2016 14:19
  Bella50

  Du crawlar ( stavas det så? ) väl då...annars tar nacken slut 👍 Bra gjort 👏

 • 12 aug 2016 16:23
  gasten

  Tycker också om att simma, men vet inte om badhuset är öppet, det brukar vara stängt på sommaren.

  Ha en bra dag !

 • 12 aug 2016 16:37
  Tack Bella50 och Gasten! Jag växlar mellan crawl och bröstsim men eftersom jag har sim glasögon på mig och gärna doppar huvudet så får jag inte ont i nacken. Jag doppar huvudet även om jag inte har sim glasögon på men då blir jag så röd i ögonen av kloret. I Malmberget finns det även utomhusbassäng så därför är det öppet längre tid under sommaren. De öppnar tidigare. Kram Margitta!
 • 12 aug 2016 20:42

  Jag simmad 2 km om dagen för, men sen tålde jag inte bassäng vattnet längre, och efter ett tag var jag överkänslig för alla bakterier som fins runt basängen, och efter jag skadade nacken fungera bar ryggsim trots jag kan simma med huvudet under vattnet.

  Saknar simningen fin motion,

  Ha en trevlig helg

   

   

 • 12 aug 2016 20:51
  Bella50

  Jag har varit i Malmberget en vecka en gång när jag var c:a 13 år. Passade en kusin och åkte ensam tåget hem till Herrljunga , där föräldrarna hämtade hem mig till Trollhättan. Tror jag bytte tåg i Vännäs...huvva vilket äventyr 😬👍

 • 13 aug 2016 11:28
  För mig låter det som du blev övertränad Afkrut när du simmade så mycket. Man förbrukar oerhört mycket kalorier då man simmar. Du måste ha simmat 1 timme eller mer varje dag. Det är helt enkelt väldigt mycket. Vad roligt att du har varit i Malmberget Bella50. Då du var här fanns inte utomhusbassängen. Den byggdes i slutet av 90-talet. Kram Margitta!
 • 13 aug 2016 11:36

  Jag deltog på den tiden i Longsimning, jag förstörde en axel när jag simad över Vetern, blåste upp när vi var halvägs, var bar 3 uga tjer och jag som kom i mål av 25 st men blåsten drog upp undervattnet blev för kalt. Vi tränad vissa helger simade 2 mil i sjön hade en kilometer bana vi simmade, Så 2 km på morgon var ingen över träning. var en av dem som kom över 60 mil på milmärket, men var mellan 13- 18  jag simade sen pajade jag axelen.

 • 13 aug 2016 11:42
  Då förstår jag Afkrut. Kram Margitta!

Logga in för att skriva en kommentar.