icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
16 februari 2015 06:14

Armhävningar och magövningar

Det är något som jag vill och gör varje morgon. Jag märker att det ger resultat. Jag har själv ansett och jag behöver träna upp mina armar och mina magmuskler. Armhävningar har jag gjort i flera veckor nu men magövningarna har jag endast gjort en vecka. Jag tycker det är så enkelt att göra det innan jag äter frukost. Jag är glad för att jag har kommit igång med dessa övningar. Nu tycker jag de är viktigare att göra på morgonen än att jag hoppar hopprep. Om jag inte hinner med allt på morgonen så är det att hoppa hopprep som jag stryker. Det har märkts när det gällt förbrukade kalorier. Resultatet över veckan som varit har varit minus 300 motionskalorier från veckan före. Vilket jag ändå tycker är ett bra resultat för jag tycker absolut jag kan vara nöjd med 6326 förbrukade kalorier förra veckan. 

Nu ska jag upp och göra mina armhävningar och magövningar. Jag hinner nog även hoppa hopprep.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.