icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
25 maj 2014 12:03
4

Allt känns bra

Jag känner nu att jag inte längre tycker att det är gott med godis. Det känns verkligen jättebra. Jag har tidigare i mitt liv känt likadant. Det jag nu vill är att aldrig kommer att tycka att godis ska tilltala mig som tidigare. Det är absolut inte speciellt bra när jag tidigare har drabbats av ett enormt godissug. För mig har det endast hänt 1 gång sen jag gick med här. Jag har 2 gånger ätit godis på helgkväll mer som gammal vana än för att jag varit sugen. Båda gångerna kände jag att jag egentligen inte tycker det är så gott. Det tycker jag är bra och jag hoppas verkligen att det kommer vara så jag alltid kommer känna.

Kommentarer

 • 25 maj 2014 14:40
  Visst är det en underbar känsla när man är överens med kroppen om vad den behöver och vill ha. Hoppas att det håller i sig. Har själv en bakgrund med känslo- och hetsätande. Något som jag fortfarande jobbar med är att försöka vara snäll mot mig själv de gånger det inte blir som jag tänkt. Ibland kan man "falla dit", om det händer dig så försök att tänka snälla tankar och inte straffa dig själv för vad som hänt.
 • 25 maj 2014 16:08
  Tack för rådet! Jag vet att det du säger är sant.
 • 25 maj 2014 22:22
  För mig låter det som du gör som jag har gjort tidigare. Köpte lite godis i princip dagligen men sagt till mig själv att jag måste få unna mig det. Det är väldigt svårt att gå ner i vikt när man gör på det sättet. För godis som lakrits och marsipan innehåller väldigt många kalorier. Därför är det oerhört svårt att gå ner i vikt om man fortsätter äta godis på det sättet. Jag klarade i alla fall inte av det. Nu när jag äntligen har förstått hur många kalorier som godis innehåller så vet jag att jag inte kan fortsätta köpa och unna mig lite godis varje dag. Därför mår jag mycket bättre nu.
 • 2 jun 2014 07:04
  chicha

  Lakrits är gott, men väldigt mycket kalorier. Ska man gå ner i vikt tror jag att man ska ha nolltolerans på godis. Jag har ju nått mitt mål, men märker att det väldigt lätt blir för mycket godis när man "unnar sig" det. Om man inte kan avstå helt, håll intaget till en dag. Lördagsgodis är inte så tokigt...

Logga in för att skriva en kommentar.