icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
16 augusti 2016 12:13
8

Alla dessa olika dieter som ska göra underverk

Fick se ett reklaminlägg om den nya dietmetoden som är grönt kaffe. Jag blev bara irriterad när jag såg den. Jag kollade in denna reklamsida där det beskrevs att dricka en kopp grönt kaffe dagligen skulle göra så att man tappade vikt. Detta endast genom att sitta vid köksbordet och dricka detta kaffe.

För min del känner jag att det är skrämmande om det verkligen är många som på allvar tror att detta kan ge effekt. Även om det skulle ge effekt så är frågan om detta skulle ge en bestående viktnedgång som man sen skulle behålla. Jag vet att det verkligen inte är så enkelt.

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 16 aug 2016 13:27
  Bella50

  Tyvärr , är jag väl en av dom som "gått på" dessa löften om snabba lösningar , innan jag fann den rätta vägen s.a.s. 👏👍

 • 16 aug 2016 13:48

  Det är lätt att tro att det ska finnas enkla lösningar. För min del har jag helt enkelt inte brytt mig om några som helst dieter. Kan bero på att jag är ganska snål när det gäller att köpa något som jag inte vet vad det är. Att följa någon diet innebär ofta att man ska handla något speciellt. För att göra det så finns ett starkt inre motstånd. Vilket på sätt och vis har varit bra. 

  När jag väl förstod att jag åt fel så ville jag veta och förstå vad jag åt som var så fel. Jag kom då på att det bästa vore att helt enkelt registrera allt jag äter. Det var då jag hittade matdagboken.se. Jag blev glad för insåg att det var precis det jag behövde för att förstå vad min viktuppgång berodde på och hur jag skulle göra för att vända skutan.

  Tur att vi båda nu finns här.

  Kram Margitta!

 • 16 aug 2016 14:00
  Bella50

  Samma för mig. Tio-öringen ramlade ner när jag började räkna kalorier och hålla bättre koll.

  Innan körde jag LCHF...som är kaloririkt och man tror ofta det är fritt fram att mumsa i sig bl.a. Nötter för sitt bra fettinnehåll...men ack så många kcal 😬

  Numera äter jag inga och nästen noll med Lchf- bröd och bakverk. 

  För min del har framgången berott på att bryta ovanorna. 

 • 16 aug 2016 20:55
  chicha

  Jag är nog lite som du Margitta, har aldrig "gått på" sådana där snabba lösningar. 

 • 16 aug 2016 22:41
  ulla165

  Jag har gått på dom snabba lösningarna och gått upp i vikt varje gång. När jag hittade LCHF, så "drack" jag grädde och "dränkte" maten i smör och creme fraiche. Jag trodde jag åt nyttigt! och gick upp ytterligare i vikt... tills poletten ramlade ner som Bella säger.

 • 17 aug 2016 23:38
  Vilken tur att poletten har trillat ner för oss.
 • 18 aug 2016 06:44
  Bella50

  Nu kör vi på vårt eget " recept" och struntar i alla nymodigheter som dyker upp.

  Vi vet vad vi gör och kan uppnå med rutin & diciplin.

  Ha en bra dag i livet 👏👏

   

 • 18 aug 2016 06:54
  Helt sant Bella50.

Logga in för att skriva en kommentar.