icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
25 juli 2014 17:58
3

Är nöjd

Jag sitter här i soffan och känner mig mätt och belåten. Har nyss ätit kycklingböstfile med ris och kokta morötter samt vitkålssallad. Det är mat som ger en behaglig mättnadskänsla. 

Även om jag inte har joggat eller promenerat idag känner jag mig nöjd. Jag är nöjd för att jag under dessa 2 veckor som jag varit här i Västerås har motionerat så mycket. De mål som jag har satt upp för mig själv har jag klarat. Det har inte bara varit promenader som det var sist. Det gör att jag vet att denna gång har jag förbrukat mer kalorier. Det är säkert en större chans att jag under dessa 2 veckor har lyckats nå mitt delmål på 80 kg. Det ska bli roligt att se på måndag morgon när jag ställer mig på vågen hemma igen. 

Har jag inte lyckats gå ner så är det bara att fortsätta på samma sätt. Sist när jag var på resa så rörde jag mig endast genom att promenera. Jag har förståt att det räcker inte för mig. Jag behöver göra något mer ansträngande. Något som gör att hjärta får slå lite mer och jag blir svettig.

Gillar

Kommentarer

  • 25 jul 2014 19:54

    Bra jobbat! Du har säkert gått ner! Pepp pepp!

  • 25 jul 2014 20:08

    Man gör så gott man kan och när man tex är bortrest blir det svårare men det är ju en kort period och så är det bara att ta tag i det igen när man kommer hem! Pepp :-) 

  • 25 jul 2014 22:02

    Precis och det är just det jag kände mig så nöjd över att det denna gång så har jag hållit igång fastän jag varit bortrest. Jag är så ofta på resande fot så det är bra om jag kan hålla igång trots det. Nu tror jag att jag har hittat ett bra sätt så jag kan Loa igång och det gör mig så nöjd.

Logga in för att skriva en kommentar.