icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
5 juli 2016 19:20
3

Äntligen kunde jag träna

Idag började jag med att köra ett tufft styrketräningspass. Jag har tagit ut övningar från Pablos träningsbibel. Jag körde övningar för att träna ben och rumpa. Efter övningarna kände jag att jag kommer att få träningsvärk. Jag har nu planerat vilka övningar jag ska göra de andra morgnarna. Det känns spännande. På eftermiddagen gick jag till badhuset och simmade 2 km. Det kändes så bra att få simma igen. Jag körde 5 minuter på roddmaskinen. Jag känner mig så glad över att jag trots att jag inte har konditionstränat på 4 veckor ändå kan träna som vanligt. Anledningen till att jag beslutade mig för att jag nu kan träna är att blåmärket efter droppet har nu försvunnit. Jag hade bestämt mig att detta blåmärke fick vara mitt riktmärke för när jag kan börja träna igen. Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 5 jul 2016 21:15
  Bella50

  Gott att det är borta och du tillbaks. 👍

 • 5 jul 2016 22:41
  Vad bra! Pepp, pepp! :-)
 • 6 jul 2016 08:10
  Tack Bella50 och Mosel!

Logga in för att skriva en kommentar.