icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
8 december 2015 19:09
8

Ändrat målvikten till den faktiska målvikten

Nu har jag ändrat min målvikt till den faktiska målvikten som är 70 kg. Det blir fel när målvikten var lägre än vad jag bestämt mig för att jag skulle väga. Jag  hade satt den på 65 kg för att jag tyckte det var så trist när det inte syntes var vikten är idag. Den är då lägre än vad som synd på vikttickern. Nu när jag funderat ett tag på det så har jag kommit fram till att det gör inget om inte min vikt syns i vikttickern. Det viktiga är det faktum att jag har nått min målvikt och är nöjd med det.

Jag har nu hållit mig på en vikt strax under 70 kg eller just överi flera månader. Jag känner mig väldigt stabil i min vikt. Det känns fantastiskt bra. 

Hoppas nu bara att ni alla andra också får uppleva att nå er målvikt och lyckas hålla er kvar där.

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 9 dec 2015 18:46

   Verkligen bra viktresa du gjort. En får gratulera så mycket. smiley

 • 8 dec 2015 19:46
  Bella50

  Grattis. Bra jobbat 🌹👍

 • 8 dec 2015 20:52
  Tack Bella50!
 • 8 dec 2015 21:22
  lejonell

  Grattis, starkt gjort!! 

 • 8 dec 2015 21:22
  lejonell

  Hur är din strategi för att hålla målvikten Margitta? 

 • 8 dec 2015 21:59
  Kort och gott kan man säga att redan när jag gick med i matdagboken.se så hade jag bestämt mig för att nu måste jag lära mig att äta rätt. Jag fördom att jag åt helt fel. Så jag började registrera allt jag åt med syftet att med egna ögon få se vad jag åt för mycket av. Väldigt snabbt upptäckte jag en hel del som jag behövde ändra på. Jag funderade hur jag skulle göra dessa förändringar. Jag tyckte om att äta godis på helgen. Jag köpte hem frukt istället och gjorde mig fruktsallad istället. Jag höll på att registrera maten i över ett år. Det var nog närmare 1,5 år. Jag tyckte det var spännande att se vad de olika livsmedlen gav mig för näring. Under januari testade jag att äta vegetariskt och sockerarter kost. Det intressanta med det var att smaken förändrades så jag inte längre tycker lika mycket om sött och att jag är mer förtjust i vegetarisk kost än förut. I september hade jag återigen en sockerfri månad. Nu lyckades jag förändra min smak så jag numera tycker om grapefrukt. Något som jag inte har tyckt om förut. Jag tror det är viktigt att låta viktnedgång en ta tid. Jag tänkte att om det har tagit tid att gå upp så tar det förstås tid att gå ner. Det måste få ta tid tänkte jag. Det roliga var att det tog kortare tid att gå ner än jag hade räknat med. Lycka till Lejonet!
 • 9 dec 2015 06:42
  aregnisw

  Grattis och visst är det toppen om man kan hålla sin målvikt.

 • 10 dec 2015 08:02

  Tack Aregnisw, LissaLo och Svalu!

Logga in för att skriva en kommentar.