icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
7 maj 2015 21:32

Älskade min sockerfria kost

Jag har tänkt mycket på hur bra jag mådde under januari då jag helt avstod från socker i min kost. Fortfarande föredrar jag sockerfritt men märker att jag äter sånt med socker bara för att det oftast erbjuds. Även för att jag tidigare hade en vana att alltid stoppa i mig godsaker då någon erbjöd. Nu har jag funderat på att återigen införa sockerfri kost för min del. Jag saknar den bestämda motivationen jag hade då jag hade bestämt mig. Jag tänker att om jag återigen bestämmer mig för att nu får det bli en sockerfri månad från morgondagens datum borde jag kunna vara lika bestämd som jag var tidigare. 

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.