icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
2 January 2015 19:35

Ägg istället för kvarg

Jag har idag ätit mycket kvarg. Helt plötsligt slog det mig att istället för att äta kvarg kan jag äta ägg. Jag äter ett kokt ägg varje dag men kom på att jag skulle mycket väl kunna höja mitt äggantal eftersom ägg innehåller mer protein än kvarg. Jag kollade upp det här och såg att om jag för samma kalorimängd äter ägg än kvarg så får jag i mig mer protein. Det är betydligt billigare proteinkälla. Så för min del kommer jag att äta ägg denna månad då jag bestämt mig för att äta vegetarisk kost

Jag räknar inte ägg till vegetarisk kost. Inte heller mejeriprodukter.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.