icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
1 november 2014 13:08
3

Ägg ger underbar mätnadskänsla

Nu har jag ätit ägg till frukost i några dagar. Precis som jag gjorde tidigare. Det jag har kommit att tänka på nu är hur mätt jag känner mig efter att jag har ätit ett ägg. Det gör det lättare att äta rätt kalorimängd under dagen. Så nu har jag bestämt mig för att ägg ska höra till min frukost i fortsättningen.

Kommentarer

 • 1 nov 2014 14:13
  lflickan

  Önskar att jag kunde bli mätt på ett ägg. :)

 • 1 nov 2014 17:39

  Ja bukar koka två äggsmiley

   

 • 1 nov 2014 18:02

  Jag brukar koka 6-12 ägg på en gång. Sen sätter jag de i kylskåpet. Jag tycker det är så enkelt att bara ta ett eller två kokt ägg direkt från kylskåpet.  Jag tror på att det ska vara så enkelt som möjligt på morgonen innan jag ska iväg till jobbet.

Logga in för att skriva en kommentar.