icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
28 juli 2014 12:58
2

80,3 kg

Jag väger inte under 80 kg nu men inte mycket över. Jag hade hoppas på att jag nu skulle ha nått delmålet 80 kg. Inte riktigt men jag är nöjd ändå.

Jag hade precis samma mått som jag hade för i början av månaden. Det är precis som jag tidigare har lagt märke till att det är svårare att bli mindre nu än tidigare. Det gör att jag ändå känner mig glad över viktnedgången på 2,8 kg sen 9 juli. Jag känner att jag får ändå vara nöjd över att jag denna gång har gått ner under en tid då jag har varit på resa. Det känns bra. Det är bara att fortsätta att kämpa.

Gillar

Kommentarer

  • 28 jul 2014 14:04

    Jättebra viktminskning och bra gjort att gå ner fast du varit på resande fot!
    Då det gäller måtten så har jag märkt på mig själv att måtten kan stå still jättelänge fast jag gått ner i kg men hux flux kan måtten ha ändrats jättemycket! Så misströsta inte, resultaten kommer och finns fast de kanske inte syns direkt! Pepp pepp! :)

  • 28 jul 2014 20:52

    Tack Sessa och Mosel! det var bra Mosel att du talade om att det visa perioder inte syntes nått på måtten för jag började funderar om jag gör något fel. 

Logga in för att skriva en kommentar.