icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
29 september 2014 08:30
2

74,3 kg

Vägde jag nu på morgonen. Jag har nu klarat mitt delmål på 75 kg. Det känns underbart. Jag tyckte på morgonen att det kändes som om jag har gått ner så därför blev min nyfikenhet så stor att jag ställde mig på vågen. Jag brukar ställa mig på vågen på onsdagar. Det känns skönt att jag nu är ännu närmare mitt slutmål som är 65 kg. Fortsätter jag i den här takten så lär jag lyckas nå mitt slutmål till min födelsedag i februari. Det blir roligt att se om jag lyckas.

igår visste jag att det förmodligen skulle bjudas på godsaker på det möte jag skulle vara med på. Jag åt därför mat som är mer kcal-fattig för att känna att även om jag skulle äta av det goda så skulle det inte göra så mycket. Det var bra tänkt av mig. Jag åt av det goda men lyckades ändå hålla mig under den rekommenderade dagsintaget. Det kändes bra.

Jag känner att jag nu har hittat ett sätt att få det att fungera för mig. Ofta är det inte speciellt svårt att hålla mig till mitt dagsintag minus 500 kcal. Jag har lärt mig att det kan vara bra att ha med sig morötter och vitkål att äta om jag blir sugen. Jag tycker det är gott och framfört allt så är det mättande.

Gillar

Kommentarer

  • 29 sep 2014 11:07

    Grattis till 74,3kg!yes

  • 29 sep 2014 13:39

    Tack Frihet och Aries!

Logga in för att skriva en kommentar.