icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
4 January 2015 11:18
2

4 kokta ägg till frukost

Jag brukar äta 1 kokt ägg till frukost men idag åt jag 4.  Jag kände mig mätt hela morgonen. Det var verkligen skönt. Förutom de 4 äggen åt jag 1 portion havregrynsgröt och 1 äpple. Jag åt frukost redan halv 6. På jobbet brukar vi fika klockan 10. Jag var inte alls hungrig med tog mig ändå 1 rågbrödskiva med ost på. Det blir intressant att känna hur det känns resten av dagen. 

Jag har bestämt mig för att äta vegetarisk kost men kan fuska lite med fisk. Jag gör det för att vi äter pedagogiska måltider med de gamla som bor på mitt jobb. Ofta finns det en kötträtt och en fiskrätt att välja på. Jag tänker att om jag då äter fisk så får jag i mig av de viktiga d- vitaminerna så därför väljer jag fisk på jobbet.

Gillar

Kommentarer

  • 4 Jan 2015 13:42

    Rätt tänkt tycker jag, särskilt det mörka halvåret kan man inte vara nog noga med fisken!

  • 4 Jan 2015 14:54
    Tita

    Oj 4 ägg det var bra gjort jag hade aldrig fixat det jag blir mätt av ett. Du håller dig säkert mätt till middagen på den frukost menyn.

    pepp på dig!

Logga in för att skriva en kommentar.