icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
2 oktober 2015 19:06

3 konditionsträningspassdenna vecka

I början av veckan tänkte jag att jag gör nog bara 2 konditionsträningspass denna vecka. Jag började måndag med Crosstraining och styrkepass på jobbet. Tisdag tänkte jag ta det lugnt men kunde inte låta bli att motionera med Stavar och lingonplockning.  Onsdag tog jag det lugnt. Endast lite cykling som kan räknas till vardagsmotion trots att jag egentligen hade tänkt konditionsträna. Torsdag tänkte jag att nu måste det bli konditionsträning. Jag bestämde mig för en kombination av motions- och konditionsträning. Stavgång till badhuset. En sträcka på ca 7,5 km. Sedan simning. Eftersom jag planerar att jag ska behärska att crawla som tränade jag crawlbentagen. Detta gjorde jag genom att hålla en flytbräda i händerna samtidigt som jag fjorde crawlbentagen. Detta gjorde jag i ca 40 minuter. Sen simmade jag bröstsim i ca 15minuten. Sen crawlade jag i ca 5 minuter. Efter simningen var det dax för motion med Stavgång tillbaka ca 7,5 km. Jag tänkte när jag la mig i sängen på kvällen att jag får vara nöjd med veckans träning. På morgonen när jag for till jobbet så tänkte jag att det är bäst att ta med mig träningskläderna. Efter jobbet så kände jag att jag skulle gärna ta  ett konditionspass med Crosstraining och styrketräning på jobbet. Nu sitter jag här svettig och mycket nöjd. Jag är verkligen så nöjd med min utveckling. Detta hade jag aldrig trott om mig själv för ett år sedan.

Igår fick jag en underbar överraskning. Min kille sa att nu måste han börja motionera. Han skulle promenera före han skulle till jobbet. Jag sa att han kunde låna mina stavar om han ville ifall de inte är för korta. När jag sen kom tillbaka till honom efter att jag hade varit på ett viktigt möte såg jag att han hade använt mina stavar. Jag tror det är dax att köpa 2 par body pump stavar till oss så vi kan gå tillsammans. Det kan vara roligt tänker jag.

Ha en trevlig helg alla MD vänner!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.