icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
22 juli 2014 15:22
1

2 personer som hejade på mig.

Idag när jag sprang var det först en kvinna i min egen ålder som höll på med att ansa en buske i sin trädgård. "Vad duktig du är som springer när det är så här varmt" sa hon när jag sprang förbi henne.

Sen mötte jag en kvinna som gick på trottoaren som jag sprang på. Just där vi mötes var trottoaren så bred att vi kunde mötas utan problem. Hon sa till mig när jag sprang förbi henne. "Bra jobbat."

Det är så härligt att få såna kommentarer. Det gör det liksom lättare att springa. På ett ställe är det en ganska brant backe uppför. När jag sprang där så kom en man med sina 2 barn i cykelsitsar på cykeln. Han cyklade sakta uppför backen. Jag höll samma hastighet i backen som han. Det kände jag mig nöjd över.

Gillar

Kommentarer

  • 22 jul 2014 15:25

    Jättekul med sådana kommentarer! Och bra jobbat! :)

Logga in för att skriva en kommentar.