icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
7 september 2015 20:58

1 veckas sockerfri kost

Jag har nu ätit en sockerfri kost i en vecka. Det är intressant att komma underfund med hur mycket jag får äta. Socker ger många kalorier. Då jag väljer att inte äta socker  så är det så tydligt att jag har tidigare känt att jag behövde få i mig mer energi och då valde jag det enklaste. Jag valde att tillföra kroppen energi i form av socker. Då kände jag mig mätt och belåten. Däremot förstår jag att det då har varit svårare att få i mig de vitaminer och mineraler jag behöver. Nu när jag undviker socker tycker jag att jag får äta hur mycket som helst. Sen finns det en stor risk att överäta när man väljer den typen av energi. Det söta ger en lust att äta för mycket. 

Idag bestämde jag mig att konditionsträna. Jag trampade Crosstraining. Det kändes roligt att trampa Crosstraining eftersom det var så längesen jag gjorde det. Även att utöva den styrketräning jag gör på jobbet var roligt att göra. Det kändes att det var längesen jag styrketränade med de vikterna. Det kändes tungt. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.