icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
2 februari 2015 04:51
4

1 kg mindre sen i tisdags

Jag väger nu 67,5 kg. Jag har gått ner 1 kg på 6 dagar. Det känns skönt att jag nu endast har 2,5 kg kvar till mitt viktmål.

Jag mäter mig varje vecka men mina mått var lika denna månad som förra månaden. Det som har blivit mindre är den valk jag har under naveln. Den är 1 cm mindre.

Mina överarmar är 1 cm större.

Gillar

Kommentarer

 • 2 feb 2015 06:18
  ImmaAmmi

  Kroppen omformas till muskler, låter det som...? yessmiley

 • 2 feb 2015 06:40

  Tack ImmaAmmi!

  Det är just det som är så skönt att kunna se nu när jag bestämt mig för att även mäta valken och överarmarna. Annars kan det verka så tröstlöst nu när jag inte blir mindre kring midja, stuss och byst.

 • 2 feb 2015 08:33

  Det verkar som om du och jag har ungefär samma mål, jag ska gå ner 3,5 kg under februari och mars.

  Det där med mätning har jag ingen vidare koll på, jag har några snäva plagg som jag testar med, för när jag mäter med måttband så varierar det för mycket. Hur man andas, hur man står, hur man sträcker måttbandet osv. Hur gör du?

   

 • 2 feb 2015 21:35

  Jag drar in andan en aning när jag mäter midjan för att lättast kunna se var den är. Jag drar inte i måttbandet utan låter den liksom löpa med runt midjan. Jag vet inte om det har hjälper er att förstå bättre hur jag gör. Det viktigaste är nog hur som helst att man själv känner sig nöjd med sitt sätt att kunna se att det blir något resultat.

Logga in för att skriva en kommentar.