icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Magsi56s blogg

LCHF 74152
Pensionerad och passionerad golfare som behöver stöd, pepp och inspiration när det gäller mat. Mår bäst när jag styr upp maten med hjälp av denna dagbok.
9 april 2012 09:32
2

Söndag fast måndag :)

Annandag påsk, vilken bonus i ledighet :) Känns lite extra roligt också för både jag och min jänta, Zandra85, har reggat in oss och skall testa denna dagbok. Vi har redan fått flera aha-upplevelser vad gäller kaloriintag. Vi kör lchf sedan en tid och har ju inte räknat kalorier. Intressant att ett par matskedar solrosfrön innehåller 100 st. Oj,oj. Vi har inte den viktnedgång vi önskar och kanske det här är ett bra sätt att få koll på "debit och kredit"

Kommentarer

  • 9 april 2012 11:01
    Jag åt strikt lchf från nyår till skärtorsdagen. Matdagboken är jättebra för att kunna hålla koll på både kcal och antalet gram kolhydrater/dag! Om ni inte redan har så köp en bra matvåg, den är guld värd när man ska mäta sina måltider. Önskar er stort lycka till!
  • 9 april 2012 13:47
    Men tack :) Jo, en matvåg har jag efter alla mina "turer" som viktväktare.

Logga in för att skriva en kommentar.