icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Magsi56s blogg

LCHF 82955
Pensionerad och passionerad golfare som behöver stöd, pepp och inspiration när det gäller mat. Mår bäst när jag styr upp maten med hjälp av denna dagbok.
14 juni 2024 09:07
2

Skön morgon

14b5f72e-536d-4e7f-bbb9-80545f16476a.jpeg
Frukost inne (bara 12 grader ute) idag. Min dagliga äggmacka och kaffe i loppiskopp från Grythyttan.

Blev en riktigt bra dag igår. Åt bra, fixade en del i trädgår'n som jag låg efter med. Och då är känslan skön i kroppen morgonen efter också.

Tack för kommentarerna och all pepp på förra inlägget💖  Kanske lätt att tro att det handlar om förbud eller för strikt leverne. Men det är inte så enkelt. Förbud vill jag inte kalla det.. jag tillåter mig att äta det mesta. Däremot har jag gett mig själv ett löfte; inte äta godis! Och det löftet vill jag hålla. Förutom det har jag inget förbud. Men släpper jag på tyglarna för mycket så kommer mitt hets- och smygätande som ett brev på posten. 
Baka en sockerkaka för ev fikafrämmande går ju inte.. jag äter upp hela kakan själv ( i smyg förstås)

Har en rabatt kvar att snygga till så det ska jag ut till nu. I eftermiddag blir det After Work-golf med gubben. En trevlig 9 håls tävling med efterföljande Italiensk buffé.. de ni😀😋⛳️🍕🫒🍓

Trevlig helg 🌸

 

Gillar

Kommentarer

  • 14 juni 2024 14:34
    Bella50

    Låter som en härlig fredagseftermiddag. 

  • 15 juni 2024 14:35
    MagganD

    Buffé är det bästa! Jag brukar gå ett varv runt och bara titta innan jag tar för mig. Då har jag en plan... *flinar glatt*

Logga in för att skriva en kommentar.