icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Magsi56s blogg

LCHF 68893
Pensionerad och passionerad golfare som behöver stöd, pepp och inspiration när det gäller mat. Mår bäst när jag styr upp maten med hjälp av denna dagbok.
2 April 2024 08:04
6

Saknar Påsken men skönt med vardag

32c8fb05-00b2-4763-a394-c198bca401a4.jpeg

Så var Påsken 2024 över. En helg som innehöll många mysiga stunder med nära och kära. Mycket god mat och gemenskap 💜

Men ändå skönt när vardagen är här med full kontroll igen😊

Avslutade helgen med en riktigt god kycklingrätt; "Marry me chicken"

f89a4877-cc72-40db-bad2-677f367ffe1e.jpeg52f2ef43-d89b-48cd-853f-a5154ad37501.jpeg

Jag använde mig av receptet på Ica.se. Kan rekommenderas 😋

Så nu kör jag vidare mot nästa mål som är -1,5 kg till 29 april då vi åker iväg till Marbella och 10 dagars golf ✈️🏌️‍♀️🇪🇸. Jag tror att det ska gå faktiskt 😀

Kram på Er 🥰

(Hur det gick med Påskgodiset..?  Inte en endaste liten bit åt jag!!  Grymt starkt av en godisråtta om jag får säga det själv😌  Fick en liten svacka där på söndagkväll som stannade vid två, ganska tråkiga havrekakor)

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 2 Apr 2024 08:29
  MagganD

  Härligt att du lät bli godiset! yes

  Klart du klarar ditt nästa delmål! OCH får en underbar golfresa! laugh

  Vardagen är på sätt och vis efterlängtad här med, men det var onekligen väldigt skönt med en lång, lat och ledig helg. laugh

 • 2 Apr 2024 08:31

  Förstår det MagganD, du som jobbar! Här är man ju ledig alla dagar😊

 • 2 Apr 2024 08:34
  klaraelv

  Såg gott ut det där, brukar göra något liknande i ugnen när sonen bodde hemma, gick under namnet Lions kyckling, men utan ost o vitlök (för då åt inte sonen), men jag ska testa 'ditt' recept, men är lat och avslutar med ugnenlaugh

  Bra jobbat att undvika allt godis, och havre är ju bra för blodsockret smiley, bra att du kunde stoppa vid två stycken.

  Får önska dig lycka till med ditt nästa mål, och att det ska gå bra, det borde vara rimligt. Låter skönt att komma till värmen.

  Själv har jag lärt mig att jag inte kan sätta tidsrymder för mina mål, om det spricker så är risken stor att jag ger upp. Förra gången när jag körde helt utan tid, så fort har det aldrig någonsin gått som då. En nackdel ytterligare när jag försökt med tidsmål har varit om jag ser att jag har gott om tid på mig då är det helt plötsligt ok att fuska med godiset.

 • 2 Apr 2024 08:40

  Ja klaraelv, jag vet att det kan vara riskie att sätta upp tidsmål men jag känner att det här ska gå bra 😊. Känner mig väldigt motiverad och vet att det inte finns tid för ”fusk”. Godiset är jag inte alls rädd för längre och peppad att fortsätta med frukost-lunch-middag och inget kvällsjox!

 • 2 Apr 2024 11:48
  BirtheX

  Tack helgen gick nog hyfsat. En liten mini-äggkartong fick jag med mini nougatägg som värdinnepresent. Den åkte in efter en stadig måltid på påskdagen. Annars blev det lite memma med vispgrädde på påskafton. Hade noll koll på intaget kan jag säga,  men jag minns att jag kände mig mätt hela tiden. Står still på vikten ungefär den här veckan och är väldigt nöjd med det. 

  Jag vågar heller inte sätta upp för snäva mål. Jag är för rädd att bli besviken på mig själv. Nu har jag två kilo till midsommar som ska bort... Om jag hamnar på en sjua som den första på vågen innan dess blir jag superlycklig såklart. Hellre det. smiley

 • 2 Apr 2024 11:55
  Bella50

  yippey...bra jobbat alla yes

Logga in för att skriva en kommentar.