icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Magsi56s blogg

LCHF 68626
Pensionerad och passionerad golfare som behöver stöd, pepp och inspiration när det gäller mat. Mår bäst när jag styr upp maten med hjälp av denna dagbok.
29 January 2024 08:06
1

Det blir ljusare

Hej på Er alla matdagbokaresmiley

Två veckor sedan jag gjorde nåt inlägg här och det har varit ganska skönt faktiskt (oops, får jag säga så..) Men jag har varit inne och läst Era inlägg. Många kloka ord som sagts men skönt att bara läsa lite, reflektera. Kommentera nån gång. Jag vill absolut hänga kvar och inte tappa kontakten med Er, alla fina därute.

Dagarna börjar bli lite längre och jag märker vad beroende jag blivit av ljuset.

41a22c9d-be3d-4d45-b2e7-23d7524266dd.jpeg

Golfträningen på måndagkvällar och Linedansen tillsammans med dotter på torsdagskvällar är riktiga vitaminpiller. Trots min krångliga och onda fotsmiley Ett spinningpass på onsdag inte heller dumt där vi får svettas ut ordentligt.

Men foten gör mig lite orolig. Vet att artrosvärk kommer i skov men har krånglat lite väl länge nu. Så nu på torsdag när gubben ska ner till Sophiahemmet och kolla upp sina lungor hänger jag på. Lyckades få en tid hos Aleris hand och fot där exakt samma tid som gubben ska till sitt ställe. Toppen. Så då passar vi på att göra ett par dagar i huvudstaden med lite mys. Det blir Scandic Park vid Humlegården och middag på Bar DoMa ena kvällen. Resten får vi se.

Nu börjar det ljusna och jag skall fylla på till fåglarna och sen räkna dem.. Bird Life Sveriges fågelräkning avslutas ju idagsmiley

Jo, jag kör 16:8 nu ett tag. Tänker jag ruskar om kroppen lite..

Kram till Er alla!heart

Gillar

Kommentarer

 • 29 Jan 2024 09:20
  Bella50

  Fågelräkning borde vi pysslat med här...

  Jösses , vad många grönfinkar och grå & grönsiskor det kommit i helgen. 

  Dessutom Domherrar, Nötväcka, talgoxe, blåmes och koltrast.

  Ekorrar 3 stycken gillar också vår matplats.

  Önskar dig en finfin vecka Magsi 

  Senast uppdaterad 29 Jan 2024 09:30

Logga in för att skriva en kommentar.