icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
28 oktober 2014 15:59
3

Vikten pendlar och flytten kommer allt närmare

Pendlar upp och ned i vikt. Väger mig nog för ofta ska bara väga mig en gång i veckan igen. På måndagar hade jag tänkt mig. Snart har vi rensat hela huset på saker. Var uppe på tippen idag med ca 1 ton porslin, metall och brännbart. Passade på att hämta 20 säckar pellets. Vill inte ha två pall pellets på garageuppfarten vid inflyttningen. Trångt nog som det är. Motion får jag ju i alla fall. Bytt till vinterdäck på min 9_5 aero

Gillar

Kommentarer

 • 28 oktober 2014 16:20
  utter

  Skönt att slänga bort prylar man inte behöver! :-)

 • 15 november 2014 15:47
  Jag kan inte hålla mig till min diet eftersom vi bor i två hus än. Imorgon flyttar vi in i det nya. Då kan jag äta rätt. Har iaf burit 1.9 ton pellets så motion får man.
 • 20 november 2014 10:37
  ImmaAmmi

  Hoppas du mår bra, Magnus75, med tanke på alla tunga lyften, osv, i samband med flyttandet?

  Kom att tänka på, apropå det här med frustrerande vikt-platåer... Istället för att fixera blicken på vågen, varför inte testa med att kolla måtten med måttbandet?

  Om du inte gjort detta tidigare, kanske det kan vara läge att göra detta nu, så du har en utgångsläge? Typ: omkretsen runt överarmen, bröstkorgen, midjan, höften, låret, sko-storleken, osv..

  Året efter min Gastric bypass, när jag hade minskat 35 kg, skulle jag köpa nya skor. Från storlek 41 hade foten smalnat till en storlek 38! Kändes verkligen udda, på något sätt, men på ett gott sätt!

  Klädstorleken hade då minskat från 54-56 till 46-48. 

  Sköt om dig!

  Skam den som ger sig! smiley

Logga in för att skriva en kommentar.