icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
28 januari 2018 17:22
1

Våg rör på dig.... Nedåt

Håller maten inom mitt intervall och för medelhavsmatens struktur vad gäller fett, kolhydrat och protein. Igår lördag blev det intervallträning på crosstrainern. Körde hårt vid belastning och sedan återhämtning på lägre belastning. Gick bra i 35 minuter sedan fick jag håll och mjölksyran sprutade ur öronen. På med lite Anastasia så klarade jag de 10 sista minutrarna.

Idag blev der lättare platåträning i 40 minuter sedan körde jag 10 minuter till på låg belastning som återhämtningsträning.

Ikväll blir det pulled pork med hembakt pita, tzatsiki och sallad till det. Blir en kalorisnål blåbärscheesecake på Arla vaniljkvarg blåbär och ett krossat digestivekex fullkorn.

 

Gillar

Kommentarer

  • 29 jan 2018 05:58
    Arrietty

    Numera tar det emot väldigt för mig att motionera så att jag blir svettig och uttröttad men jag har förstått att man behöver göra så för att höja konditionen, precis som man behöver maxa viktträning för att öka muskelvolymen – så bra jobbat!

Logga in för att skriva en kommentar.