icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
6 april 2014 19:50
4

Usch vilken dag

Imorse vaknade jag av min son som ska gosa med pappa. Är iofs trevligt men upp och ta en kaffe med grädde. Känner då att jag är matt och får springa på toan och det kommer vattning ur båda. Äter frukost, äggröra med stekt bog. Får springa igen. Har som en klump mat i halsen som inte vill ned fast det finns ju inget där. Hyra kärra och köra ned möbler grill mm till husvagnen. Allt går bra men är orolig i magen och matt. Somnar på soffan hemma. Har nu ätit ett riktigt skrovmål mat eftersom jag inte ätit något sedan frukost. 200g grillat sallad och lite chilibea. Hoppas att det var något jag åt igår som inte var ok. Frugan är kry och åt samma som jag. Eftersom jag har en del tillgodo får jag festa lite med lagrad ost och salami ikväll till Morden i midsomer

Kommentarer

 • 6 apr 2014 20:10
  krya på dig
 • 6 apr 2014 20:12
  Tack
 • 6 apr 2014 20:47
  BenitaLi
  Usch! Låter inte kul alls... Jag blir så ibland av fettet jag äter, men har även bytt ut mejeriprodukterna till laktosfria varianter o mår mycket bättre. Krya på dig!!!
 • 6 apr 2014 23:34
  oups
  Hoppas du är ok imorron.

Logga in för att skriva en kommentar.