icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 september 2022 06:31
3

Upp trots träning och kost

Blir så jäkla less på detta... Går upp trots träning och kostkontroll. Väger allt, småäter inte så jag går över mina max 2000kcal. Tröstlöst detta

Kommentarer

 • 23 september 2022 08:59
  inta

  Fattar att det känns riktigt drygt! 

  Kan du göra några förändringar? Såg tex i matsedeln du lade upp att du brukar äta rätt kolhydratrika frukostar.  Kan du äta något annat som gör dig mätt och som du står dig på som inte innehåller så mycket kolhydrater?

  Äter du något mellan målen? Jag tror väldigt mycket på att försöka hålla blodsockret på en låg nivå och har skippat alla former av mellanmål. Dricker inte ens mjölk i kaffet längre (har faktiskt vant mig!).  Det har gjort en avgörande skillnad för min viktnedgång.

  Äter du mycket processad mat?  Det sägs ju också vara dåligt när man ska gå ner i vikt.

  Kämpa på! 

 • 23 september 2022 10:42

  Ge dig inte, prova Inta´s tips om mindre kolhydrater det brukar kicka igång det hela.

 • 23 september 2022 11:09

  Hej. Jag hoppas du får ordning på det hela. Ha det gott. 

Logga in för att skriva en kommentar.