icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
13 september 2020 08:20
3

Tur ni finns...

Läste lite inlägg här igår kväll om gåsfot. Jag körde en strtchövning igår. Lade upp hälen på en stol och böjde mig framåt. Det gjorde jävulskt ont i knäet på den punkten jag har ont i. Efter 45s var jag tvungen att avbryta. Satte vänster ben bakom höger som när man stretchar vaden och pressade knäskålen bakåt. Gjorde ont men inte lika ont. Efter dessa övningar blev knäet myyyyyycket bättre.

Nästan smärtfritt. Imorse nu värmde jag upp 5 min på crosstrainern. Sedan körde jag stretchövningarna igen. De gjorde inte lika ont så jag misstänkte att jag tänjt ut senorna lite till det bättre. Trycker jag på den ömma punkten så gör den inte lika ont längre.

Gillar

Kommentarer

 • 13 september 2020 18:31
  Tita

  Bra jobbat, ibland är "jag själv bästa dräng"!👍

 • 14 september 2020 11:51

  Bra jobbat! Skulle oxå vilja vara lite intresserad av att röra på mig mera, men mina vader protesterar, får en djävulsk kramp som gör hur ont som helst! Benen fungerar inte när kramoen sätter in! Lycka till med vad du gör, grattis till viktminskningen, Kommer att fökja dej on jag får!

 • 14 september 2020 14:18

  Gör så Kesrthin. Ja smärta är inte kul. Nu har jag ont i vaden och fotleden på vänster ben eftersom jag snedbelastar. Usch känns som ätterstupan vore nästa mål.

Logga in för att skriva en kommentar.