icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
20 september 2020 08:26
2

Sjukvård eller inte sjukvård??

Mitt knä blir inte bättre. Så jobbigt. Jag har inte löptränat alls nu ska köra en powerwalk i em och lite cykel eller crosstrainer. Smärtan finns kvar där. Frågan är om man ska be sjukgymnasten jag var hos att få  en remiss för röntgen. Gått en månad nu.

Kommentarer

 • 20 september 2020 16:47
  gittan52

  Jag tror att man kanske får räkna med en rätt lång rehabtid när knäna strular, Åtminstone har det varit så för mig. Jag tycker att rådet du fick från sjukgymnasten, att sluta med tabletterna mot inflammation och istället jogga lätt, verkar konstigt i mina öron.

  Ska du röntga, så gissar jag att det bästa är en magnetkameraundersökning.

  Men vad skulle hända om du helt slutade med löpning under 2-3 veckor och nöjder dig med promenader, motionscykel samt övningar som stärker upp bål och lår?

 • 21 september 2020 06:28

  Jag har slutat med löpträning, börjat med tabletterna igen. Gör lite mindre ont. Jag ska bara jobba med crosstrainer, cykel och powerwalks. Kanske under powerwalksen löpa 100m typ.

Logga in för att skriva en kommentar.