icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
25 juli 2018 10:53
2

Sämsta träningspasset ever

Helt slut. Efter 5 min uppvärmning och 15 intervallträning i makligt tempo fick jag kliva av min crosstrainer. Helt slut. Fick vila i några minuter kunde köra klart programmet och köra fem minuter i lugnt tempo med medelbelastning som nedvarvning. Har ju inte kört på 4 veckor så jag hoppas att det är det som gör det samt värmen. Helt energilös var jag..... Kanske skulle jag ätit frukost innan väntat och kört sedan. Hmmm kanske får bli lite simning idag i badhuset.

Gillar

Kommentarer

  • 25 juli 2018 18:56
    Lovis

    Hej Magnus!

    Var precis inne i gruppen Målvikt 2018 och skrev ett inlägg. Såg att du kommer med oss från och med augusti. Vill bara säga välkommen till gruppen och hoppas du skall trivas där. smiley

  • 25 juli 2018 20:01

    Tack för det. Det kommer jag nog.

Logga in för att skriva en kommentar.