icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
16 april 2014 06:16
2

Påsken är här snart

Nu kommer alla jäkla påskägg fram. Mums men ack så förbjudet för mig just nu. Får fixas något LCHF-godis. Ska vara i husvagnen över påsk och där kan man inte vara så kulinarisk som man vill även om jag har bänkspis i förtältet, ugn i husvagnen och kol och gasolgrill. Blir skinka, ägghalvor med majo och räkor, kallrökt lax, ost. Saknar ju min potatissallad men vet ju att man kan göra en falsk en. Hoppas att vågen visar mindre än i måndags med blygsamma -300g på en vecka. Ned trots allt men väldigt lite. Har ni andra några påsktips på mat?

Kommentarer

  • 16 apr 2014 08:14
    Krusmor
    Plockmat i ren allmänhet är allra bäst som jag upplevt det. Dvs. mat som du kan med lätthet väga utan att bekymra dig om det är något "otillåtet" inblandat i det hela. Lax, ägg, skinka... nu går jag inte efter LCHF (även om jag ögnar och testar dessa recept) men det borde väl vara samma grundtänk att undvika socker och de gömda fetterna. Glad Påsk :)
  • 16 apr 2014 13:50
    LissaLo vet om detta :) finns ett recept här på md. Ska testa detta tror jag. Häftigt mycket kolhydrater 8g bara men va f... är ju påsk en gång om året.

Logga in för att skriva en kommentar.