icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
27 mars 2014 10:44
6

Ökad hunger och sötsug

Förra veckor hade jag knappt hungerkänslor, men denna veckan har jag känt mig hungrig trots att jag ligger på samma mängd fett. Skaldemans ratio varje dag på ca 1,6. Har ökat sötsug också. Jga tränar inte bara kostförandring LCHF. Lite jobbigt nu. Mitt godis är stark ost på kvällarna och lite salami.

Gillar

Kommentarer

 • 27 mar 2014 11:26
  oups
  När jag blir sugen på kvällen så tar jag en skiva salami och stänger kylskåpet direkt. En mugg varmt vatten kan också hjälpa. Hunger tror jag är bevis på att jag minskar i vikt. Jag äter på ganska bestämda tider och det hjälper. Jag för in allt jag äter i MD och där kan jag se vad som inte var ok. Kämpa vidare men försök att göra det enkelt. Behöver du äta ost på kvällen så minska lite på mängden. pepp
 • 27 mar 2014 11:07
  Kitty57
  Det går lite upp och ner med hungerkänslorna tycker jag. En jättetallrik med sallad kan hjälpa. Pepp!
 • 27 mar 2014 14:43
  Är ju inte så att man vräker i sig men jag ligger på 20g kolisar per dag.
 • 27 mar 2014 16:20
  oups
  Försökte bara tipsa dig lite men du vet nog vad som är bäst för dig. Trevlig fortsättning på dagen.
 • 27 mar 2014 20:20
  Lilltuss
  Samma här... Visst är det konstigt!? Jag försöker lura mig själv genom att tandtråda och borsta tänderna tidigt... och dricka nästan galna mängder vatten på dagen.
 • 27 mar 2014 20:37
  Vet oups här tipsar man och det är bra på andra forum fördömmer man. Om mitt godis är salami och ost och jag går ned så är det ok anbars får man väl kolla. Tack flr tips och pepp

Logga in för att skriva en kommentar.