icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 september 2020 20:25
1

Ny vecka nya tag

Förra veckan frossades det i onyttig mat. Blääää. Knät värkte och nu har jag börjat med napronaxen igen. Direkt blev smärtan mindre och jag rör mig mindre dåligt. Märker dock att smidigheten i vänster knä är samre. Gick en 4km snabb promenad sittfart 8m46s per kilometer. Sprang typ 200m gick bra. Sedan en snabb 4km cykelrunda och nu lite squads 30st utan vikt på rad. Då strålar det lite i knät. Sedan stretching men nu drar det inte i knät när jag stretchar.

Ska försöka hålla min kost denna vecka ordentligt. Ska ned under 100kg innan december det är nästan 9kg dit.

Gillar

Kommentarer

  • 22 september 2020 07:43
    Bella50

    Det fixar du...pepp👍

Logga in för att skriva en kommentar.