icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
10 september 2018 06:27

Nu får jag sluta med medelhavskost

Efter årets valresultat så får man passa sig. Ett av partierna vill ju att vi ska ha svensk tradion och kultur och är man inte tillräckligt svensk så ja då blir det tufft. Jag får gå över till kött och potäter. Nej just ifan potatisen är ju från sydamerika. Det får bli kött och betor. Fast jag kanske kan unna mig lite oxfile för min fru kan ju komma att få betala en del av min marginalskatt med hennes lägre inkomst. Hoppas att jag inte blir sjuk för då kommer det bli tuffa tider. För sjuka personer kan inte producera och dessa kan vi inte ha på jobbet därför vill vi luckra upp LAS. Vi får helt enkelt göra som förr, rulla ut dom för ätterstupan...

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.